3 februari Webinar Duurzaam Wonen

Op 3 februari organiseren de Rabobanken in Midden-Brabant een webinar over Duurzaam wonen.

Duurzaam Wonen

Een duurzame woning kan je veel opleveren. Een lagere energierekening en meer wooncomfort. Maar ook draag je bij aan een beter milieu. Er zijn meer momenten om te verduurzamen dan je denkt. Als je een huis koopt, bouwt of verbouwt, maar ook als je je hypotheek aanpast.

Meer weten over hoe je eenvoudig kan starten met energie besparen en welke mogelijkheden er zijn om je woning te verduurzamen en hoe je dit kunt financieren? Experts waaronder meteoroloog Helga van Leur en gecertificeerde Duurzaam Wonen adviseurs van de Rabobank vertellen je hier graag meer over tijdens het online webinar ‘Duurzaam Wonen’.

Dit webinar wordt op woensdag 3 februari om 20.00 uur uitgezonden. Meld je hier aan!

Programma

19.45 uur

Online inloop

20.00 uur

Welkomstwoord door Remco Kuipéri, directievoorzitter Rabobank Hart van Brabant, namens de Rabobanken Altena-Bommelerwaard, De Langstraat, ‘s-Hertogenbosch E.o., Oss Bernheze, Tilburg e.o. en Hart van Brabant

20.10 uur

Meteoroloog Helga van Leur

20.40 uur

In gesprek met Carlijn Horrevorts en Euchemar Obispo, gecertificeerde Duurzaam Wonen adviseurs Rabobank

21.00 uur

Gelegenheid tot vragen stellen