ALV Hilverstroom 27 november 2019

Woensdagavond 27 november houdt Hilverstroom een Algemene Leden Vergadering. De officiele uitnodiging ontvangt u nog, maar we lichten alvast een tipje van de sluier op.

We zullen die avond twee kandidaat bestuursleden aan u voorstellen. Zij komen het bestuur versterken. Ook presenteren we de begroting van 2020. Zo kunnen we jullie vooraf informeren over de plannen en de kosten voor volgend jaar.

Een van deze plannen is onze samenwerking met Thijs van Oirschot. Als eerste persoon in de gemeente wil hij een zonneweide aanleggen. Door onze samenwerking zorgen we er voor dat de inwoners van Hilvarenbeek mede-eigenaar kunnen worden van deze weide. We leggen hierover in de vergadering meer uit.

tot slot informeren we u over de stand van zaken met het project Smile en Burgerwindpark De Spinder.

Een officiele uitnodiging volgt nog, maar houd deze datum vrij!